Medarbejdere

Henrik Busch
Værkstedschef

Henrik er værkstedschef, og ham du møder i kundemodtagelsen. Han har stort kendskab til branchen og kan rådgive indenfor alle bilmærker med kyndig og professionel vejledning. Sammen med dygtige teknikere og mekanikere, er Henrik garant for super service og høj kvalitet.

Telefon: 40124397
Martin Schultz Kristensen
Tekniker

Martin har bred erfaring fra mange mærker. Han er en særdeles dygtig tekniker, han er meget omhyggelig og arbejder altid systematisk samt målrettet. Martin har et dejligt humør, han spreder liv på værkstedet og er altid klar med en hjælpende hånd i pressede situationer.

Stefan Lillegaard Larsen
Mekaniker autoværksted

Stefan er uddannet mekaniker hos Mercedes og har haft en årrække hos Peugeot samt 2 år ved Aunetto Kolding A/S. Han løser opgaverne med omhu og tager med stor iver og glæde imod alle opgaver og udfordringer.

Emil Buur Poulsen
Mekaniker autoværksted

Emil udfører service og reparation og har, efter flere år som mekaniker, stor erfaring med alle bilmærker og typer af opgaver. Han er meget omhyggelig med sit arbejde, arbejder målrettet og løser opgaverne til kundernes store tilfredshed.

Jesper Falch Rasmussen
Mekaniker autoværksted

Jesper er en rigtig dygtig mekaniker, der har et bredt kendskab til alle de gængse bilmærker. Han er meget omhyggelig med sit arbejde og sætter stor ære i at udføre opgaverne korrekt.

Torben Hansen
Direktør

Torben er kaptajnen for hele flokken hos Ketner. Torben er en yderst positiv karakter og er meget ide-rig, hvilket betyder at vi ikke altid gør tingene helt traditionelt og er samtidig en meget motiverende foregangsmand.

Telefon: 96317575
Henrik Thomsen
Økonomichef

Henrik har ansvaret for den finansielle styring hos Ketner. Henrik er en rolig og tålmodig fyr. Fordybelse i statistikker, analyser og tal i almindelighed er det sukker-kick Henrik skal bruge for at dagen stemmer.

Telefon: 96317581
Christina Christensen
Bogholderi og kontorassistent

Christina er med på holdet, der samler de administrative tråde i organisationen. Hun håndterer bl.a. leverandørfakturaer og jonglerer dagligt med mange opgaver. Christina er altid smilende, har god ordenssans og er altid klar med en hjælpende hånd.

Telefon: 96317574
Martin Nielsen
Bogholderi og kontorassistent

Martin indgår i bogholderi teamet og har bl.a. stort samarbejde med reservedelslageret omkring logistik samt generel styring og vedligehold af kartoteker. Martin er en rolig gemyt, der fordyber sig i lister og arbejder systematisk og målrettet.

Telefon: 96317587
Birgitte Lænner
Marketing og kontorassistent

Birgitte er en del af bogholderiteamet og håndterer leverandørfakturaer og andre daglige opgaver. Herudover styrer hun vores Facebookside og øvrige former for markedsføring. Hun har et positivt, smittende humør og er altid klar med en hjælpende hånd.

Telefon: 96317584