Autoværksted i Kolding - specialist i Porsche

 

Kundefordele


 • op til 40% billigere end mærkeværkstederne
 • Fuld fabriskgaranti
 • Hente/bringeservice i Kolding
 • Lånebil tilbydes
 • Ingen ventetid

Prisgaranti på reparation af Porsche

Som kunde hos Ketner Kolding er du sikker på, at vi udfører reparationer og serviceeftersyn iht. fabrikkens forskrifter, og prisen aldrig overskrider den lokale Porsche forhandler.

Skulle du mod forventning have et bedre tilbud fra din lokale Porsche forhandler, så matcher vi det og giver yderligere 10% rabat.

Tilbuddet skal kunne dokumenteres og skal indeholde originale reservedelsnumre samt forhandlerens skiltede timepris.Fuld fabriksgaranti på din Porsche

Hos Ketner Kolding beholder du fabriksgarantien på din Porsche. Vi laver service på din bil efter bilproducentens forskrifter, og vi er online med Porsche-fabrikken.

Det betyder, at du får det stempel, der skal til i din servicebog/elektronisk for at bevare en eventuel fabriksgaranti og sikrer at kvaliteten af dit serviceeftersyn er i top.

Vi servicerer og reparerer bilen efter bilfabrikantens forskrifter og anvender reservedele af præcis samme kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken. Vi opfylder EU-reglementet på alle punkter og har adgang til alle biltekniske data. Derfor kan du være sikker på, at din bil bliver serviceret nøjagtig som fabrikanterne påkræver det, og at fabriksgarantien kan opretholdes.

Hente og bringe service af din Porsche i Kolding og omegn

Vi henter og bringer din Porsche for dig.
I en travl hverdag kan det for mange være en udfordring, at få bilen bragt til sit værksted, når der er behov for det. Derfor tilbyder vi at hente og bringe din bil, så hverdagen bliver forstyrret mindst muligt for dig.

Sådan gør du:
• Ring eller mail til os med besked om, hvad vi skal lave på din bil
• Oplys os om, hvor og hvornår vi kan afhente bilen, og hvornår den skal være bragt retur igen.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi holder dig og din Porsche kørende

Det er vores mål at gennemføre reparationer af kundebiler, så hurtigt og uproblematisk som overhovedet muligt.

Vores gennemsnitlige reparationstid er ca. 2,8 timer, men selvom vi er blandt markedets hurtigste, kan de færreste undvære bilen, så derfor tilbydes alle vore kunder en lånebil i reparationstiden.

Vi har fortrinsvis almindelige familiebiler samt varebiler til erhvervskunder.

*Vi tager 160 kr inkl. 100 km for lån af lånebil.

Ingen ventetid som Porsche kunde

Vi har Ingen ventetid på værkstedet! Vi har Drive In Service, hvilket betyder, at du kan komme uden at have bestilt tid.

Skal du videre, kan du låne en bil, ellers kan vi tilbyde en kop kaffe, imens du venter.

Vi har adgang til alt know-how fra Bosch, der er verdens største underleverandør til bilindustrien, og som derfor råder over et meget stort program af originale reservedele og branchens bedste og mest avancerede testudstyr. Vi har mekanikere og en teknikere, som elsker at lave en Porsche, og vi har et enormt kendskab til Porsche på vores autoværksted. Sagt med andre ord – din Porsche er i trygge hænder hos os!

Mange af vores teknikere er efteruddannet systemteknikere ved Bosch Danmark, en meget krævende og anerkendt uddannelse i branchen. Der er en rigtig stor andel reservedele i en Porsche, der er udviklet og fabrikeret af Bosch, hvilket gør vores autoværksteds viden omkring en Porsche meget stor. Vi har et væld af testere, der i samarbejde med vores Porsche tekniker, kan fejlfinde, stille en diagnose og reparere et givent problem på din Porsche.

Vi udfører alle reparationer på vores autoværksted som eksempelvis serviceeftersyn, bilsyn, rudeskift, dækskift, aircondition, en kontrollampe der lyser, eller når bilen ikke kører optimalt. Så kontakt os - husk det er os uden ventetid!

Uanset hvad din Porsche skal have lavet, kan det være en fordel at kontakte os. Vi har mange specialer i huset, håndterer opgaven professionelt og sætter en ære i at udføre arbejdet.

Vi er også forhandlere af både Eberspächer og Webasto bilvarmere. På vores elværksted er elektromekanikerne specialister i montering og reparation af netop disse type varmere og kan derfor skræddersy den optimale løsning til din bil.

Din Porsche fortjener den bedste service

Vi tager professionelt hånd om din Porsche, og vi tilbyder bl.a.

 • Software-opdatering

 • Fejldiagnose center

 • Serviceeftersyn

 • Rudeskift

 • Dækskift

 • Skadecenter

 • Bliv tilmeldt gratis vejhjælp i 2 år ved næste serviceeftersyn – hør os hvordan

Book tid til din Porsche nu

Udfyld formular, og du modtager bekræftelse fra os.

Har du spørgsmål så ring tlf. 39390900