Autoværksted i Kolding - specialist i Peugeot

 

Kundefordele


 • op til 40% billigere ende mærkeværkstederne
 • Fuld fabriskgaranti
 • Hente / bringeservice i Kolding
 • Lånebil tilbydes
 • Ingen ventetid

Prisgaranti på erstatning af Peugeot

Som kunde hos Ketner Kolding er du sikker på, at vi udfører reparationer og serviceeftersyn iht. fabrikkens forskrifter, og prisen aldrig overskrider den lokale Peugeot forhandler.

Skulle du mod forventning have et bedre tilbud fra din lokale Peugeot forhandler, så matcher vi det og giver yderligere 10% rabat.

Tilbuddet skal kunne dokumenteres og skal indeholde originale reservedelsnumre samt forhandlerens skiltede timepris.Fuld fabriksgaranti på din Peugeot

Hos Ketner Kolding beholder du fabriksgarantien på din Peugeot. Vi laver service på din bil efter bilproducentens forskrifter, og vi er online med Peugeot-fabrikken.

Det betyder, at du får det stempel, der skal til i din servicebog/elektronisk for at bevare en eventuel fabriksgaranti og sikrer at kvaliteten af dit serviceeftersyn er i top.

Vi servicerer og reparerer bilen efter bilfabrikantens forskrifter og anvender reservedele af præcis samme kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken. Vi opfylder EU-reglementet på alle punkter og har adgang til alle biltekniske data. Derfor kan du være sikker på, at din bil bliver serviceret nøjagtig som fabrikanterne påkræver det, og at fabriksgarantien kan opretholdes.

Hente og bringe service af din Peugeot i Kolding og omegn

Vi henter og bringer din Peugeot for dig.
I en travl hverdag kan det for mange være en udfordring, at få bilen bragt til sit værksted, når der er behov for det. Derfor tilbyder vi at hente og bringe din bil, så hverdagen bliver forstyrret mindst muligt for dig.

Sådan gør du:
• Ring eller mail til os med besked om, hvad vi skal lave på din bil
• Oplys os om, hvor og hvornår vi kan afhente bilen, og hvornår den skal være bragt retur igen.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi holder dig og din Peugeot kørende

Det er vores mål at gennemføre reparationer af kundebiler, så hurtigt og uproblematisk som overhovedet muligt.

Vores gennemsnitlige reparationstid er ca. 2,8 timer, men selvom vi er blandt markedets hurtigste, kan de færreste undvære bilen. Så derfor tilbydes alle vores kunder en lånebil i reparationstiden.

Vi har fortrinsvis almindelige familiebiler samt varebiler til erhvervskunder.

*Vi tager 160 kr inkl. 100 km for lån af lånebil.

Ingen ventetid som Peugeot kunde

Vi har Ingen ventetid på værkstedet! Vi har Drive In Service, hvilket betyder, at du kan komme uden at have bestilt tid.

Skal du videre, kan du låne en bil, ellers kan vi tilbyde en kop kaffe, imens du venter.

Få udført alle former for reparationer på din Peugeot på vores autoværksted i Kolding.

Der findes ikke en opgave, som vores dygtige mekanikere ikke kan løse! Kig forbi os, hvis en kontrollampe lyser, elektronikken driller eller motoren volder problemer – vi har ingen ventetid!

Din Peugeot er i trygge hænder
Flere teknikere i vores afdelinger har specialiseret sig i Peugeot, og er efteruddannet gennem Bosch, som er verdens største underleverandør til bilindustrien. Vi har et stort udvalg af originale reservedele fra Bosch og råder over branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Få en skræddersyet bilvarmer til din Peugeot
Vi forhandler også bilvarmere fra Eberspächer og Webasto. På vores elværksted er elektromekanikerne specialister i montering og reparation af disse bilvarmere og kan finde den mest optimale løsning til din Peugeot.

Læs mere om vores specialer:

Peugeot fortjener det bedste service

Vi tager professionelt hånd om din Peugeot, og tilbyder dig bl.a.

 • Software-opdatering

 • Fejldiagnose center

 • serviceeftersyn

 • Rudeskift

 • Dækskift

 • Skadecenter

 • Bliv tilmeldt gratis vejhjælp i 2 år ved næste serviceeftersyn – hør os hvordan

Book tid til din Peugeot nu

Udfyld formular, og du modtager bekræftelse fra os.

Ketner Kolding Foregangsmænd i branchen

Vi er ofte foregangsmænd i branchen og har senest igangsat en servicevogn, som kører ud og hjælper andre værksteder med at trække fastsiddende dyser og gløderør op.Et problem, der har været kendt længe, og som ofte har betydet en dyr erstatning med nyt topstykke. Det er bl.a. kompetencer som det, der gør os større på Peugeot.

Se folder med specialer

 

Har du spørgsmål så ring tlf. 39390900