Autoværksted i Kolding - specialist i Mercedes

Kundefordele

 • Original softwareopdatering
 • op til 40% billigere ende mærkeværkstederne
 • Fuld fabriskgaranti
 • Hente / bringeservice i Kolding
 • Lånebil tilbydes
 • Ingen ventetid

Vi softwareopdaterer din Mercedes

En original softwareopdatering af din bil sikrer:

• Din Mercedes er 100% opdateret
• Den har ingen fejl og mangler i sin software. 

Det betyder normalt, at bilen er vedligeholdt, og levetiden for bilen øges markant. 
En softwareopdatering betyder, at din bil har den nyeste software. Det kan beskrives lidt som at opgradere sin computer. Den bliver hurtigere, og skaber en mere sikker og bedre køreoplevelse. 
Typisk kan man mærke opdatering på, at bilen kører længere på literen, eller at gearskiftet er blevet bedre.

Prisgaranti på reparation af Mercedes

Som kunde hos Ketner Kolding er du sikker på, at vi udfører reparationer og serviceeftersyn iht. fabrikkens forskrifter, og prisen aldrig overskrider den lokale Mercedes forhandler.
 
Skulle du mod forventning have et bedre tilbud fra din lokale Mercedes forhandler, så matcher vi det og giver yderligere 10% rabat.
 
Tilbuddet skal kunne dokumenteres og skal indeholde originale reservedelsnumre samt forhandlerens skiltede timepris.

Fuld fabriksgaranti på din Mercedes

Hos os beholder du fabriksgarantien på din Mercedes. Vi laver service på din bil efter bilproducentens forskrifter, og vi er online med Mercedes-fabrikken.

Det betyder, at du får det stempel, der skal til i din servicebog/elektronisk for at bevare en eventuel fabriksgaranti og sikrer at kvaliteten af dit serviceeftersyn er i top.

Vi servicerer og reparerer bilen efter bilfabrikantens forskrifter og anvender reservedele af præcis samme kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken. Vi opfylder EU-reglementet på alle punkter og har adgang til alle biltekniske data. Derfor kan du være sikker på, at din bil bliver serviceret nøjagtig som fabrikanterne påkræver det, og at fabriksgarantien kan opretholdes.

Hente og bringe service af din Mercedes i Kolding og omegn

Vi henter og bringer din Mercedes for dig.
I en travl hverdag kan det for mange være en udfordring, at få bilen bragt til sit værksted, når der er behov for det. Derfor tilbyder vi at hente og bringe din bil, så hverdagen bliver forstyrret mindst muligt for dig.

Sådan gør du:
• Ring eller mail til os med besked om, hvad vi skal lave på din bil
• Oplys os om, hvor og hvornår vi kan afhente bilen, og hvornår den skal være bragt retur igen.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi holder dig og din Mercedes kørende

Det er vores mål at gennemføre reparationer af kundebiler, så hurtigt og uproblematisk som overhovedet muligt.

Vores gennemsnitlige reparationstid er ca. 2,8 timer, men selvom vi er blandt markedets hurtigste, kan de færreste undvære bilen. Så derfor tilbydes alle vores kunder en lånebil i reparationstiden.

Vi har fortrinsvis almindelige familiebiler samt varebiler til erhvervskunder.

*Vi tager 160 kr inkl. 100 km for lån af lånebil.

Ingen ventetid som Mercedes kunde

Vi har Ingen ventetid på værkstedet! Vi har Drive In Service, hvilket betyder, at du kan komme uden at have bestilt tid.

Skal du videre, kan du låne en bil, ellers kan vi tilbyde en kop kaffe, imens du venter.

Mercedes service hos Ketner Kolding

Vi er ét af de førende værksteder med speciale i Mercedes. Flere mekanikere og teknikere i vores afdelinger har specialiseret sig i Mercedes, og kender derfor bilerne til fingerspidserne. Mange af vores teknikere er efteruddannet systemteknikere ved Bosch Danmark, en meget krævende og anerkendt uddannelse i branchen. Der er rigtig mange dele i en Mercedes, der er udviklet af Bosch, og dermed er vores viden omkring en Mercedes meget stor.

Ketner Kolding er forhandlere af både Eberspächer og Webasto bilvarmere, og vores elektromekanikerne er specialister i montering og reparation af netop disse type varmere. Derfor kan vi også skræddersy den optimale løsning til din Mercedes. Se prisliste for montering af komfortvarmere til Mercedes her. 

Vi har adgang til alt know-how fra Bosch, der er verdens største underleverandør til bilindustrien, og som derfor råder over et meget stort program af originale reservedele og branchens bedste og mest avancerede testudstyr. Hos Ketner Kolding har vi en original Mercedes tester og er dermed online med fabrikken. Vi har adgang til det nyeste software og kan opdatere din Mercedes.

Din Mercedes fortjener den bedste service

Vi tager professionelt hånd om din Mercedes, og tilbyder dig bl.a.

 • Software-opdatering

 • Fejldiagnose center

 • Serviceeftersyn

 • Rudeskift

 • Dækskift

 • Skadecenter

 • Bliv tilmeldt gratis vejhjælp i 2 år ved næste serviceeftersyn – hør os hvordan

Book tid til din Mercedes nu

Udfyld formular, og du modtager bekræftelse fra os.

Ketner Kolding
Foregangsmænd i branchen

Vi er ofte foregangsmænd i branchen og har senest igangsat en servicevogn, som kører ud og hjælper andre værksteder med at trække fastsiddende dyser og gløderør op.

Et problem, der har været kendt længe, og som ofte har betydet en dyr erstatning med nyt topstykke. Det er bl.a. kompetencer som det, der gør os større på Mercedes.

Se folder med specialer

 

Har du spørgsmål så ring tlf. 39390900