Autoværksted i Kolding - specialist i Land Rover

 

Kundefordele

 • Original softwareopdatering
 • op til 40% billigere end mærkeværkstederne
 • Fuld fabriskgaranti
 • Hente/bringeservice i Kolding
 • Lånebil tilbydes
 • Ingen ventetid

Vi software-opdaterer din Land Rover

En original softwareopdatering af din bil sikrer:
• Din Land Rover er 100 % up-to-date
• Den har ingen fejl og mangler i sin software.

Det betyder normalt, at bilen er vedligeholdt, og levetiden for bilen øges markant. 
En softwareopdatering betyder, at din bil har den nyeste software. Det kan beskrives lidt som at opgradere sin computer. Den bliver hurtigere, og skaber en mere sikker og bedre køreoplevelse. 
Typisk kan man mærke opdatering på, at bilen kører længere på literen, eller at gearskiftet er blevet bedre.

Prisgaranti på reparation af Land Rover

Som kunde hos Ketner Kolding er du sikker på, at vi udfører reparationer og serviceeftersyn iht. fabrikkens forskrifter og prisen aldrig overskrider den lokale Land Rover forhandler.

Skulle du mod forventning have et bedre tilbud fra din lokale Land Rover forhandler, så matcher vi det og giver yderligere 10% rabat.

Tilbuddet skal kunne dokumenteres og skal indeholde originale reservedelsnumre samt forhandlerens skiltede timepris.

Fuld fabriksgaranti på din Land Rover

Hos os beholder du fabriksgarantien på din Land Rover. Vi laver service på din bil efter bilproducentens forskrifter, og vi er online med Land Rover-fabrikken.

Det betyder, at du får det stempel, der skal til i din servicebog/elektronisk for at bevare en eventuel fabriksgaranti, og sikrer at kvaliteten af dit serviceeftersyn er i top.

Vi servicerer og reparerer bilen efter bilfabrikantens forskrifter og anvender reservedele af præcis samme kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken. Vi opfylder EU-reglementet på alle punkter og har adgang til alle biltekniske data. Derfor kan du være sikker på, at din bil bliver serviceret nøjagtig som fabrikanterne påkræver det, og at fabriksgarantien kan opretholdes.

Hente og bringe service af din Land Rover i Kolding og omegn

Vi henter og bringer din Land Rover for dig.
I en travl hverdag kan det for mange være en udfordring, at få bilen bragt til sit værksted, når der er behov for det. Derfor tilbyder vi at hente og bringe din bil, så hverdagen bliver forstyrret mindst muligt for dig.

Sådan gør du:
• Ring eller mail til os med besked om, hvad vi skal lave på din bil
• Oplys os om, hvor og hvornår vi kan afhente bilen, og hvornår den skal være bragt retur igen.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi holder dig og din Land Rover kørende

Det er vores mål at gennemføre reparationer af kundebiler, så hurtigt og uproblematisk som overhovedet muligt.

Vores gennemsnitlige reparationstid er ca. 2,8 timer, men selvom vi er blandt markedets hurtigste, kan de færreste undvære bilen. Så derfor tilbydes alle vore kunder en lånebil i reparationstiden.

Vi har fortrinsvis almindelige familiebiler samt varebiler til erhvervskunder.

*Vi tager 160 kr inkl. 100 km for lån af lånebil.

Ingen ventetid som Land Rover kunde

Vi har Ingen ventetid på værkstedet! Vi har Drive In Service, hvilket betyder, at du kan komme uden at have bestilt tid.

Skal du videre, kan du låne en bil, ellers kan vi tilbyde en kop kaffe, imens du venter.

Ketner Kolding - ét af de førende værksteder med speciale i Land Rover.

Mange af vores teknikere er efteruddannet systemteknikere ved Bosch Danmark, en meget krævende og anerkendt uddannelse i branchen. Der er mange reservedele i en Land Rover, der er udviklet og fabrikeret af Bosch, hvilket også gør vores viden omkring netop en Land Rover meget stor. Vi har en Land Rover tester, der i samarbejde med vores teknikere kan fejlfinde, stille en diagnose og reparere et givent problem på din Land Rover.

Vi har adgang til alt know-how fra Bosch, der er verdens største underleverandør til bilindustrien, og som derfor råder over et meget stort program af originale reservedele og branchens bedste og mest avancerede testudstyr. Sagt med andre ord – din Land Rover er i trygge hænder hos os!

Vi udfører alt på din Land Rover som eksempelvis serviceeftersyn, bilsyn, rudeskift, dækskift, aircondition, en kontrollampe der lyser, eller hvis bilen ikke kører optimalt. Så kontakt os - husk det er os uden ventetid!

Uanset hvad din Land Rover skal have lavet, kan det være en fordel at kontakte os. Vi har mange specialer i huset, håndterer opgaven professionelt og sætter en ære i at udføre arbejdet. Sidst, men ikke mindst, er vores reparationspriser langt under prisen på det autoriserede værksted.

Vi er også forhandlere af både Eberspächer og Webasto bilvarmere. På vores elværksted er elektromekanikerne specialister i montering og reparation af netop disse type varmere og kan derfor skræddersy den optimale løsning til din Land Rover.

Ketner Kolding specialer:

Din Land Rover fortjener den bedste service

Vi tager professionelt hånd om din Land Rover og tilbyder dig bl.a.

 • Software-opdatering

 • Fejldiagnose center

 • Serviceeftersyn

 • Rudeskift

 • Dækskift

 • Skadecenter

 • Bliv tilmeldt gratis vejhjælp i 2 år ved næste serviceeftersyn – hør os hvordan

Book tid til din Land Rover nu

Udfyld formular, og du modtager bekræftelse fra os.

Foregangsmænd i branchen

Vi er ofte foregangsmænd i branchen og har senest igangsat en servicevogn, som kører ud og hjælper andre værksteder med at trække fastsiddende dyser og gløderør op.
Et problem, der har været kendt længe, og som ofte har betydet en dyr erstatning med nyt topstykke. Det er bl.a. kompetencer som det, der gør os større på Land Rover.Ydermere er vi det eneste værksted, der kan teste dyser på en Land Rover.

Se folder med specialer

 

Har du spørgsmål så ring tlf. 39390900