Autoværksted i Kolding - specialist i Kia

 

 

Kundefordele


 • op til 40% billigere ende mærkeværkstederne
 • Fuld fabriskgaranti
 • Hente / bringeservice i Kolding
 • Lånebil tilbydes
 • Ingen ventetid

Prisgaranti på erstatning af Kia

Som kunde hos Ketner Kolding er du sikker på, at vi udfører reparationer og serviceeftersyn iht. fabrikkens forskrifter, og prisen aldrig overskrider den lokale Kia forhandler.

Skulle du mod forventning har et bedre tilbud fra din lokale Kia forhandler, så matcher vi det og giver yderligere 10% rabat.

Tilbuddet skal kunne dokumenteres og skal indeholde originale reserverede numre samt forhandlerens skiltede timepris.Fuld fabriksgaranti på din Kia

Hos Ketner Kolding betragter du fabriksgarantien på din Kia. Vi laver service på din bil efter bilproducentens forskrifter, og vi er online med Kia-fabrikken.

Det betyder, at du får det stempel, der skal til i din servicebog / elektronisk til at bevare en eventuel fabriksgaranti og gøre at kvaliteten af ​​denne serviceeftersyn er i top.

Vi servicerer og reparerer bilen efter bilfabrikantens forskrifter og amandel reserveret af præcis samme kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken. Vi har EU-regulering på alle punkter og har adgang til alle biltekniske data. Derfor kan du være sikker på, at din bil bliver serviceret nøjagtig som fabrikanterne påkræver det, og at fabriksgarantien kan opretholdes.

Hente og bringe service af din Kia i Kolding og omegn

Vi henter og bringer din Kia for dig.
I en travl hverdag kan det for mange være en udfordring, at få bilen bragt til sit værksted, når der er behov for det. Derfor tilbyder vi at hente og bringe din bil, så hverdagen bliver forstyrret mindst muligt for dig.

Sådan gør du:
• Ring eller mail til os med besked om, hvad vi skal lave på din bil
• Oplys os om, hvor og hvornår vi kan afhente bilen, og hvornår den skal være bragt retur igen.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi holder dig og din Kia kørende

Det er vores mål at gennemføre reparationer af kundebiler, så hurtigt og uproblematisk som overhovedet muligt.

Vores gennemsnitlige reparationstid er ca. 2,8 timer, men selvom vi er blandt markedets hurtigste, kan de færreste undvære bilen. Så derfor tilbydes alle vores kunder en lånebil i reparationstiden.

Vi har fortrinsvis almindelige familiebiler samt varebiler til erhvervskunder.

*Vi tager 160 kr inkl. 100 km for lån af lånebil.

Ingen ventetid som Kia kunde

Vi har Ingen ventetid på værkstedet! Vi har Drive In Service, hvilket betyder, at du kan komme uden at have bestilt tid.

Skal du videre, kan du låne en bil, ellers kan vi tilbyde en kop kaffe, imens du venter.

Vi elsker Kia biler og ved alt om en Kia på vores autoværksted.

Vi har de rigtige testere til rådighed og har flere mekanikere i vores afdelinger, der har specialiseret sig i Kia. Vi har også flere teknikere, som er uddannet i at måle og reparere en Kia på vores autoværksted. Vores teknikere, der er efteruddannet som systemteknikere gennem Bosch, er nogle af de bedste til at lave en Kia. Din Kia er helt sikkert i trygge hænder på vores autoværksted! 

Vi har adgang til alt know-how fra Bosch, som er verdens største underleverandør til bilindustrien. Vi råder derfor over et meget stort program af originale reservedele og branchens bedste og mest avancerede testudstyr. Der findes ikke en opgave på en Kia, som vi ikke kan løse! 

Vi udfører alt på din Kia som eksempelvis serviceeftersyn, olieskift, dækskift, rudeskift, bilsyn, aircondition, en kontrollampe der lyser eller problemer med elektronikken/motoren. Kontakt os - husk det er os uden ventetid! 

Det kan være en fordel at kontakte os, uanset hvad din Kia skal have lavet. Vi har mange specialer i huset og håndterer opgaven professionelt og sætter en ære i at udføre arbejdet. 

Vi er også forhandlere af både Eberspächer og Webasto bilvarmere. På vores elværksted er elektromekanikerne specialister i montering og reparation af netop disse type varmere og kan derfor skræddersy den optimale løsning til din Kia. 

Læs mere om nogle af vores specialer:

Din Kia fortjener den bedste service

Vi tager professionelt hånd om din Kia, og tilbyder dig bl.a.

 • Softwareopdatering

 • Fejldiagnose center

 • serviceeftersyn

 • Rudeskift

 • Dækskift

 • Skadecenter

 • Bliv tilmeldt gratis vejhjælp i 2 år ved næste serviceeftersyn - hvordan vi gør det

Book tid til din Kia nu

Udfyld formular, og du modtager bekræftelse fra os.

Har du spørgsmål så ring tlf. 39390900