Autoværksted i Kolding - specialist i Iveco

 

Kundefordele


 • op til 40% billigere end mærkeværkstederne
 • Fuld fabriskgaranti
 • Hente/bringeservice i Kolding
 • Lånebil tilbydes
 • Ingen ventetid

Prisgaranti på reparation af Iveco

Som kunde hos Ketner Kolding er du sikker på, at vi udfører reparationer og serviceeftersyn iht. fabrikkens forskrifter og prisen aldrig overskrider den lokale Iveco forhandler.

Skulle du mod forventning have et bedre tilbud fra din lokale Iveco forhandler, så matcher vi det og giver yderligere 10% rabat.

Tilbuddet skal kunne dokumenteres og skal indeholde originale reservedelsnumre samt forhandlerens skiltede timepris.Fuld fabriksgaranti på din Iveco

Hos Ketner Kolding beholder du fabriksgarantien på din Iveco. Vi laver service på din bil efter bilproducentens forskrifter, og vi er online med Iveco-fabrikken.

Det betyder, at du får det stempel, der skal til i din servicebog/elektronisk for at bevare en eventuel fabriksgaranti og sikrer at kvaliteten af dit serviceeftersyn er i top.

Vi servicerer og reparerer bilen efter bilfabrikantens forskrifter og anvender reservedele af præcis samme kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken. Vi opfylder EU-reglementet på alle punkter og har adgang til alle biltekniske data. Derfor kan du være sikker på, at din bil bliver serviceret nøjagtig som fabrikanterne påkræver det, og at fabriksgarantien kan opretholdes.

Hente og bringe service af din Iveco i Kolding og omegn

Vi henter og bringer din Iveco for dig.
I en travl hverdag kan det for mange være en udfordring, at få bilen bragt til sit værksted, når der er behov for det. Derfor tilbyder vi at hente og bringe din bil, så hverdagen bliver forstyrret mindst muligt for dig.

Sådan gør du:
• Ring eller mail til os med besked om, hvad vi skal lave på din bil
• Oplys os om, hvor og hvornår vi kan afhente bilen, og hvornår den skal være bragt retur igen.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi holder dig og din Iveco kørende

Det er vores mål at gennemføre reparationer af kundebiler, så hurtigt og uproblematisk som overhovedet muligt.

Vores gennemsnitlige reparationstid er ca. 2,8 timer, men selvom vi er blandt markedets hurtigste, kan de færreste undvære bilen, så derfor tilbydes alle vore kunder en lånebil i reparationstiden.

Vi har fortrinsvis almindelige familiebiler samt varebiler til erhvervskunder.

*Vi tager 160 kr inkl. 100 km for lån af lånebil.

Ingen ventetid som Iveco kunde

Vi har Ingen ventetid på værkstedet! Vi har Drive In Service, hvilket betyder, at du kan komme uden at have bestilt tid.

Skal du videre, kan du låne en bil, ellers kan vi tilbyde en kop kaffe, imens du venter.

Vi elsker Iveco varebiler og ved alt om en Iveco på vores værksted.

Vi har de rigtige testere til rådighed og har flere mekanikere i vores afdelinger, der har specialiseret sig i Iveco. Vi har også flere teknikere, som er uddannet i at måle og reparere en Iveco på vores værksted. Vores teknikere, der er efteruddannet som systemteknikere gennem Bosch, og er nogle af de bedste til at lave en Iveco. Din Iveco er helt sikkert i trygge hænder på vores værksted!  

Vi har adgang til alt know-how fra Bosch, som er verdens største underleverandør til bilindustrien. Vi råder derfor over et meget stort program af originale reservedele og branchens bedste og mest avancerede testudstyr. Der findes ikke en opgave på vores værksted, som vi ikke kan lave på en Iveco. 

Vi udfører alt på din Iveco som eksempelvis serviceeftersyn, olieskift, dækskift, rudeskift, bilsyn, aircondition, en kontrollampe der lyser eller problemer med elektronikken/motoren. Kontakt os - husk det er os uden ventetid! 

Det kan være en fordel at kontakte os, uanset hvad din Iveco skal have lavet. Vi har mange specialer i huset, håndterer opgaven professionelt og sætter en ære i at udføre arbejdet. 

Vi er også forhandlere af både Eberspächer og Webasto bilvarmere. På vores elværksted er elektromekanikerne specialister i montering og reparation af netop disse type varmere og kan derfor skræddersy den optimale løsning til din Iveco. 

Her kan du læse mere om nogle af vores specialer:

Din Iveco fortjener den bedste service

Vi tager professionelt hånd om din Iveco, og vi tilbyder dig bl.a.

 • Software-opdatering

 • Fejldiagnose center

 • Serviceeftersyn

 • Rudeskift

 • Dækskift

 • Skadecenter

 • Bliv tilmeldt gratis vejhjælp i 2 år ved næste serviceeftersyn – hør os hvordan

Book tid til din Iveco nu

Udfyld formular, og du modtager bekræftelse fra os.

Foregangsmænd i branchen

Vi er ofte foregangsmænd i branchen og har senest igangsat en servicevogn, som kører ud og hjælper andre værksteder med at trække fastsiddende dyser og gløderør op.
Et problem, der har været kendt længe, og som ofte har betydet en dyr erstatning med nyt topstykke. Det er bl.a. kompetencer som det, der gør os større på Iveco.

Se folder med specialer

 

 

Har du spørgsmål så ring tlf. 39390900