Dit professionelle autoværksted i Kolding

 

Kundefordele

 • Original softwareopdatering
 • Fuld fabriskgaranti
 • Hente/bringeservice i Kolding
 • Lånebil tilbydes
 • Ingen ventetid

Få software-opdateret din bil

En original softwareopdatering af din bil sikre:
• Din bil er 100% up-to-date
• Din bil har ingen fejl og mangler i sin software.

Det betyder generelt, at bilen er vedligeholdt og levetiden for bilen øges markant.
En softwareopdatering betyder, at din bil har den nyeste software. Det kan beskrives lidt som at opgradere sin computer. Den bliver hurtigere, og skaber en generelt sikre og bedre køreoplevelse.
Typisk kan man mærke en opdatering på, at bilen kører længer på literen eller at gearskiftet er blevet bedre.

Prisgaranti på reparation af din bil

Som kunde hos Ketner Kolding er du sikker på, at vi udfører reparationer og serviceeftersyn iht. fabrikkens forskrifter, og prisen aldrig overskrider den lokale bilforhandler.

Skulle du mod forventning have et bedre tilbud fra din lokale bilforhandler, så matcher vi det og giver yderligere 10% rabat.

Tilbuddet skal kunne dokumenteres og skal indeholde originale reservedelsnumre samt forhandlerens skiltede timepris.Fuld fabriksgaranti

Hos os beholder du fabriksgarantien på din bil. Vi laver service på din bil efter bilproducentens forskrifter, og vi er online med bil-fabrikken.

Det betyder, at du får det stempel, der skal til i din servicebog/elektronisk for at bevare en eventuel fabriksgaranti, og sikrer at kvaliteten af dit serviceeftersyn er i top.

Vi servicerer og reparerer bilen efter bilfabrikantens forskrifter og anvender reservedele af præcis samme kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken. Vi opfylder EU-reglementet på alle punkter og har adgang til alle biltekniske data. Derfor kan du være sikker på, at din bil bliver serviceret nøjagtig som fabrikanterne påkræver det, og at fabriksgarantien kan opretholdes.

Hente og bringe service i Kolding og omegn

Vi henter og bringer din bil for dig.
I en travl hverdag kan det for mange være en udfordring, at få bilen bragt til sit værksted, når der er behov for det. Derfor tilbyder vi at hente og bringe din bil, så hverdagen bliver forstyrret mindst muligt for dig.

Sådan gør du:

• Ring eller mail til os med besked om, hvad vi skal lave på din bil
• Oplys os om, hvor og hvornår vi kan afhente bilen, og hvornår den skal være bragt retur igen.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi holder dig og din bil kørende

Det er vores mål at gennemføre reparationer af kundebiler, så hurtigt og uproblematisk som overhovedet muligt.

Vores gennemsnitlige reparationstid er ca. 2,8 timer, men selvom vi er blandt markedets hurtigste, kan de færreste undvære bilen. Så derfor tilbydes alle vore kunder en lånebil i reparationstiden.

Vi har fortrinsvis almindelige familiebiler samt varebiler til erhvervskunder.

*Vi tager 160 kr inkl. 100 km for lån af lånebil.

Ingen ventetid som kunde hos os

Vi har Ingen ventetid på værkstedet! Vi har Drive In Service, hvilket betyder, at du kan komme uden at have bestilt tid.

Skal du videre, kan du låne en bil, ellers kan vi tilbyde en kop kaffe, imens du venter.

Ketner Kolding - et moderne værksted med medarbejdere som trives.

Vi har omgivelserne og et set-up, der gør, at du og din bil kan være sikre på at få den optimale service.  

Vores mekanikere kan lave alle slags biler og reparationer. Vi har alt i specialværktøj og testudstyr, herunder rigtig mange originale testere, hvilket ruster os godt til enhver tænkelig udfordring.

Vi har adgang til alt know-how fra Bosch, der er verdens største underleverandør til bilindustrien, og som derfor råder over et meget stort program af originale reservedele og branchens bedste og mest avancerede testudstyr. Sagt med andre ord – din bil er i trygge hænder på vores autoværksted.

Har du spørgsmål vedrørende din bil så kontakt os, vi hjælper gerne telefonisk. Vi udfører alt på din bil som eksempelvis serviceeftersyn, bilsyn, rudeskift, dækskift, aircondition, en kontrollampe der lyser, eller når bilen ikke kører optimalt. Så kontakt os - husk det er os uden ventetid!

Uanset, hvad din bil skal have lavet, kan det være en fordel at kontakte os. Vi har mange specialer i huset, håndterer opgaven professionelt og sætter en ære i at udføre arbejdet.

Vi er også forhandlere af både Eberspächer og Webasto bilvarmere. På vores elværksted er elektromekanikerne specialister i montering og reparation af netop disse type varmere og kan derfor skræddersy den optimale løsning til din bil.

Her kan du læse mere om vores mange kompetencer og specialer:

Din bil fortjener den bedste service

Vi tager professionelt hånd om din bil og tilbyder dig bl.a.

 • Serviceeftersyn

 • Klargøring til bilsyn

 • Rudeskift

 • Dækskift

 • Aircondition

 • Olieskift

 • Bliv tilmeldt gratis vejhjælp i 2 år ved næste serviceeftersyn – hør os hvordan

Book tid til din bil nu

Udfyld formular, og du modtager bekræftelse fra os.

Har du spørgsmål så ring tlf. 39390900